Význam klastrov pri rozvoji podnikania - Thomasová, Elena
Formy medziorganizačnej kooperácie a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov ako nová možnosť rozvoja podnikania. Porterov model diamantu. Výsledky výskumu a zhrnutie získaných údajov. Politika podpory klastrov na Slovensku.