Inovácie a malé a stredné podniky: faktory vysvetľujúce inovačné úsilie - Šinský, Peter
Význam malých a stredných podnikov. Vymedzenie pojmu inovácia. Typológia inovácií. Faktory vysvetľujúce inovačné úsilie. Podpora inovácií v MSP.