Teaching ECMA Script - Kršjak, Miroslav
Preskúmanie možností vyučovania programovacieho jazyka ECMA (Java Script) ako základného jazyka pre výučbu algoritmov. Možnosti aplikácie jazyka a podpory vývoja. Súhrn dôvodov na výučbu Java Script.