Knowledge management in e-business - Rakovská, Eva, 1963-
Teoretické prístupy k manažmentu znalostí. Vzťah medzi manažmentom znalostí a e-podnikaním. Nový business model e-Agility (viac pohľadov na problém, dôraz na víziu, vieru). Porovnanie klasických spôsobov manžmentu znalostí a e-agility.