Procesný prístup v personálnom manažmente - tvrdé dáta pre riadenie ľudského prvku inovačného potenciálu podniku - Blštáková, Jana, 1980-
Procesná orientácia v personálnom riadení. Východiská tvorby procesného modelu systému riadenia ľudských zdrojov. Využitie procesného modelu riadenia ľudských zdrojov. Využitie procesného modelu pre vybrané skupiny zamestnancov.