Prognózovanie dopytu a ponuky na trhu práce ako významný nástroj zvýšenia využívania ekonomickéího potenciálu krajiny a rastu produktivity práce - Láska, Ivan, 1988-
Nízke využívanie ekonomického potenciálu, vysoká miera nezamestnanosti a rozsiahle plytvanie finančných prostriedkov. Výsledky z Národného projektu Prognózy vývoja na trhu práce realizovaného v období rokov 2014 až 2015.