Aplikácia inteligentných rečových užívateľských rozhraní - Gregor, Michal
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o inteligentných rečových užívateľských rozhraniach. Chatbot systémy, prehľad vybraných aplikácií, nástroje na ich tvorbu a porovnanie jednotlivých nástrojov.