Rozvoj výroby energie z obnoviteľných zdrojov so zameraním na geotermálnu energiu - Majtán, Miroslav
Význam využívania obnoviteľných zdrojov energie. Možnosti financovania využívania geotermálnej energie z nenávratných finančných príspevkov v období rokov 2014-2020. Operačný program Kvalita životného prostredia. Geotermálna energia a komunitárne fondy EÚ. Horizont 2020. Výskum, ktorého cieľom bolo zistiť, či energetické firmy, resp. mestá a obce Trnavského samosprávneho kraja v dostatočnej miere využívajú fondy EÚ pre aktivity zamerané na rozvoj geotermálnej energie.