Agenda-setting and policy-shaping on the verge of the 2016-2017 Council presidency Troika: the Benelux and the Visegrad Group - Kovačević, Dubravka
Úspechy a ciele predošlého predsedníctva Luxemburska a nasledujúceho - Holandska. Analýza koherentnosti cieľov budúcich predsedníctiev s minulými.