<The> Structure of the Inmate Population in Czech Prisons - Dirga, Lukáš
Cieľom štúdie bolo analyzovať vytvorenie a posilnenie spoločenskej hierarchie medzi väzňami vo väzniciach v ČR. Etnografický výskum uskutočnený v českých väzniciach s vybranými účastníkmi väzenského prostredia.