Trendy 2016: zákazník pôjde po informáciách, nie po značkách - Bucková, Martina
Nákupné správanie spotrebiteľa v roku 2016. Nákup sa zrýchli, o kúpe budú rozhodovať, vďaka smartfónom, mikromomenty. Čo sa stane s lojalitou zákazníka. Nastupujúca generácia Z a jej úplne nové nákupné správanie.