Zákon o e-Governmente po novele - Bolek, Vladimír, 1988-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Elektronické podanie, inštitút elektronickej podateľne, informačný systém dátového centra obcí, elektronická tabuľa a úhrady orgánov verejnej moci elektronicky.