Vzájomné prepojenie prírodných a spoločenských vied: stručné porovnanie výrobného podniku a bunky - Vongrej, Marián
Prepojenie ekonómie a prírodných vied. Fyzika, chémia, biológia nadradené spoločenským vedám. Porovnanie výrobného podniku a bunky.