Pôsobnosť obce v oblasti odpadového hospodárstva vo vzťahu k novému zákonu o odpadoch - Katunský, Richard
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Povinnosti obce ako držiteľa komunálnych odpadov.