Unintentional Online Meeting of Partners: Specific Features, Attitudes, Experiences – Case Study in Serbia - Ivkovic, Marija
Prípadová štúdia v Srbsku prezentuje výsledky prieskumu špecifických znakov zapojených do procesu neúmyselného stretnutia partnerov v online prostredí internetu. Výhody a nevýhody používania internetu ako vhodného prostriedku pre verbálnu komunikáciu.