Vybrané aspekty ekonomickej dôležitosti finančnej gramotnosti - Bačová, Monika
Ochrana spotrebiteľa a finančná gramotnosť. Finančná gramotnosť a platobné karty. Finančná gramotnosť vysokoškolákov na Slovensku v oblasti platobných kariet. Výsledky prieskumu.