Využitie obnoviteľných zdrojov energie k udržateľnému rastu - Stričík, Michal, 1969-
Prínosy využívania obnoviteľných zdrojov energie (OZE). Perspektíva využitia obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku. Vývoj regulácie vybraných druhov OZE.