Ako nakupujú Slováci? - Hovorková, Daniela
Kedy nakupujeme, frekvencia nákupu privátnych značiek, dôvody častejšieho nákupu privátnych značiek, preferencie slovenských výrobkov. Slovenské nakupujeme najmä mliečne výrobky. Najúspešnejším mesiacom z hľadiska maloobchodníkov je december.