Evatuation of good governance in EU countries - Ardielli, Eva
Indikátor Good Governance od Svetovej banky. Súhrnný ukazovateľ indikátorov: politická stabiliuta, efektivita vlády, regulačná kvalita, sila zákona, kontrola korupcie a povesť a zodpovednosť. Porovnanie hodnôt ukazovateľa v rokoch 1996 a 2013.