Štíhla logistika prináša mnohé efekty - Pavlík, Emil
Štíhla logistika. Časové analýzy - ich cieľom v oblasti štíhlej logistiky je štandardizovať, jasne opísať a časovo vymedziť logistické procesy. Value stream mapping (VSM) - analytický nástroj na mapovanie hodnotového toku, jeho výhody.