New trends and prospects of the communication mix in sports marketing - Šupák, Juraj
Charakteristika športového marketingu a jeho zložiek. Aplikácia moderných trendov a nástrojov komunikačného mixu. Význam technológie a dát, sociálnych sietí, ženského publika, sociálnej zodpovednosti, "parazitujúceho" (ambush) marketingu, sponzorstva celebrít a spolupráce klubov v meste.