Überlegungen zur mündlichen Kommunikation im Deutschen als Ziel des Fremdsprachenlernens - Adamcová, Lívia
Dôležitosť osvojovania si výslovnostných pravidelností a odklonov od nich v nemeckom spisovnom jazyku. Súčasné aspekty interkultúrnej komunikácie a vplyv fonetiky a spisovnej výslovnosti na úspešnosť komunikácie v praxi.