(Bezmocná) sociální práce jako zdroj zplnomocnění? - Gojová, Alice
Frustrácia potrieb sociálnych pracovníkov z dôvodu vnímaných obmedzení v sociálnej práci pri pomoci klientom. Korene bezmocnosti sociálneho pracovníka a upozornenie odbornej verejnosti na aktuálnosť témy v tejto profesii. Spôsoby práce, ktoré by mohli prispieť k zmierneniu daného problému.