<The> prospects and challenges in multichannel distribution - Zámečník, Peter
Multikanálová a omnikanálová distribúcia. Úloha logistiky v multikanálovej distribúcii. Vývoj e-obchodu z národnej a nadnárodnej perspektívy. Aktuálny rozsah multikanálovej dopravy na Slovensku. Prehľad možných "last mile" riešení doručenia. "Prístup doručenia v rovnaký deň" (same day delilvery approach) ako vývojový prístup k "last mile". Porovanie predpokladov e-shopov na doručenie tovarov v deň objednania.