Schválené zmeny zákona o DPH od 1. januára 2016 - Jarošová, Beáta
Limit pre možnosť využitia osobitnej úpravy uplatňovania dane. Tuzemský prenos daňovej povinnosti v stavebníctve. Rozšírenie zoznamu tovarov (potraviny) so zníženou sadzbou dane.