Percepcia osobnosti pracovníkov v oblasti informačných technológií u vzorky slovenských a litovských vysokoškolákov - Zibrinyiová, Veronika
Povolanie špecialistu v oblasti informačných technológií (IT). Rozdiely v pohľade vysokoškolákov na osobnosť IT špecialistu. Najčastejšie uvádzané kategórie osobnostných čŕt, ktoré sú pripisované "typickému" informatikovi. Atmosféra a problematika stereotypov na pracovisku.