Vývoj a súčasný stav vzťahov medzi Európskou úniou a Nórskom - Tánczosová, Jana
Vývoj vzťahov medzi Európskou úniou a Nórskom - chronológia vývoja a súčasný stav. Súčasná úprava vzájomných vzťahov EÚ a Nórska. Stratégia spolupráce nórskej vlády s EÚ na roky 2014 - 2017. Obchodná spolupráca EÚ a Nórska.