Zmeny v modeli štýlov vedenia V. H. Vrooma v 21. storočí - Remišová, Miriam
Štýl vedenia pracovníkov a vplyv na efektivitu a výkon organizácie modľa modelu V. H. Vrooma a P. W. Yettona. Modifikácia a stručný prehľad zmien v tomto modeli. Poznávanie manažérskych zručností pre výber vhodného štýlu vedenia.