Postavenie krajín Afriky, Karibiku a Tichomoria vo svetovom obchode s prihliadnutím na obchodovanie s EÚ - Baumgartner, Boris
Vývoj vzájomných vzťahov krajín EÚ a AKT (krajín Afriky, Karibiku a Tichomoria). Medzinárodná dohoda z Cotonou. Podiel jednotlivých skupín krajín na celosvetovom HDP. Najväčší exportéri v skupine rozvojových krajín za rok 2014 a ich podiel na svetovom exporte. Vývoj podielu jednotlivých skupín krajín na svetovom importe medzi rokmi 1975-2014. Vývoj vzájomného obchodu skupiny AKT a EÚ v období rokov 2004-2014.