Sociálna kvalita – vízia pre Slovensko? - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita, svojou podstatou, predstavuje pre Slovensko nádejnú cestu, na ktorú sme zatiaľ len vykročili, a to v podobe teoretickej vízie. Väzby a zákonitosti medzi jej jednotlivými faktormi a komponentmi, ktoré by nám postupne formovali systém poznatkov použiteľných v tvorbe politického prístupu k jej implementácii aj v špecifických podmienkach našej krajiny.