Destinace turismu – platforma pro spolupráci kultury a turismu - Tittelbachová, Šárka
Turizmus ako hospodárske odvetvie. Management destinácie. Prínosy riadenia destinácie. Rezidenti jako významný partner v destinácii. Definovanie a typológia kulturného turizmu.