Internacionalizácia ako strategické riešenie zvyšovania konkurencieschopnosti európskych malých a stredných podnikov - Škorvagová, Simona
Strategické možnosti malých a stredných podnikov v časoch hospodárskej recesie. Malé a stredné podniky v Európskej únii. Internacionalizácia európskych a slovenských MSP. Bariéry internacionalizácie európskych MSP. Potenciál tretích krajín pre MSP.