Clinching - an Innovative Trend in Joining of Combined Materials in Car Body Production - Kaščák, Ľuboš
Clinching ako alternatíva ku zváraniu kovových častí auta. Metóda clinching testovaná tlakom na spojené časti a metalografickou analýzou.