Integrácia európskych financií - Vašková, Vanda
Banková únia ako prvý krok k vytvoreniu širšej ekonomickej únie. Legislatívne návrhy na vytvorenie mechanizmu jednotného dohľadu v Európe smerom k bankovej únii a jednotný mechanizmus manažmentu a riešenia krízových situácií. Smernica o systémoch ochrany vkladov a dobudovanie hospodárskej a menovej únie.