Význam merchandisingu a privátnych značiek v manažmente kategórií - Hanzlíček, Lukáš
ECR (Efficient consumer response) ako východisko pre manažment kategórií. Manažment kategórií a jeho proces. Štyri piliere manažmentu kategórií podľa O´Briena. Význam merchandisingu v manažmente kategórií. Význam privátnych značiek v manažmente kategórií.