Význam televízneho vysielania za účelom maximalizácie ekonomického prínosu zo športovej udalosti - Šupák, Juraj
Poukázanie na význam televízneho vysielania za účelom maximalizácie ekonomického a marketingového prínosu zo športovej udalosti na príklade Super Bowl XLIX.