Riziká prehlbovania environmentálnych hrozieb v dôsledku energetickej politiky EÚ - Ondrovič, Adrián
Charakter energetickej politiky Európskej únie je kľúčovým regionálnym a globálnym faktorom v otázke ďalšej environmentálnej degradácie. Ekologické ciele energetickej politiky EÚ a ich konzistencia s ostatnými krokmi pri napĺňaní stanovených cieľov energetickej bezpečnosti.