Reporting udržitelného rozvoje – Historie a perspektivy - Hyršlová, Jaroslava
Reporting udržateľného rozvoja v ČR v kontexte svetového vývoja. Problémy a perspektívy účtovníctva a reportingu udržateľného rozvoja.