The role of International Reserves in Providing the International Liquidity - Jankovská, Anežka
Vzťah medzinárodnej likvidity a medzinárodných rezerv. Aktuálny koncept medzinárodných rezerv zabezpečujúci medzinárodnú likviditu. Vývoj objemu a štruktúry medzinárodných rezerv. Úloha medzinárodných rezerv v období krízy.