Využitie metódy AHP pri riadení ľudských zdrojov vs.UR - Jurík, Lukáš
Problematika zvýšenia kvality ľudských zdrojov a kompetenčných modelov, do ktorých je nevyhnutné pre udržateľný rozvoj na planéte Zem zapracovať kritériá tvorby "udržateľných kompetencií". Aplikácie metódy AHP v riadení ľudských zdrojov.