Dodanie v deň objednávky ako nástroj zvýšenia úrovne dodávkového servisu v elektronickom obchode - Zámečník, Peter
Vývoj elektronického obchodu v oblasti B2C. Logistika a jej význam v rámci elektronického obchodu. Rámcové podmienky implementácie systému dodania v deň objednávky. Súčasný stav implementácie dodávok v deň objednávky v Slovenskej republike. Význam marketingu pri dodávkach v deň objednávky.