Prístupy ku skúmaniu kreatívnej ekonomiky v empirických štúdiách - Belvončíková, Eva, 1975-
Prehľad literatúry zaoberajúcej sa kreatívnou ekonomikou v empirických štúdiách. Vymedzenie pojmov kreativita a kreatívna ekonomika z pohľadu rôznych autorov. Vymedzenie pojmov kultúrne odvetvia a kreatívne odvetvia, ich spoločné a rozdielne črty. Otázky zaoberajúce sa kreatívnou ekonomikou z pohľadu kreatívnej triedy resp. kreatívnych povolaní.