Employment of University Teachers in Slovak Republic - Harakaľová, Dorota, 1989-
Zamestnanosť univerzitných pedagógov na Slovensku. Ťažkosti so zamestnaním. Práca na viacerých miestach. Právnické aspekty podpisovania kontraktov a otázky profesionálnej reputácie.