Ľudské práva a sociálne služby. Idey a realita - Palovičová, Zuzana
Vývojové trendy v európskych krajinách a definovanie základných princípov rozvoja sociálnych služieb. Ekonomické aspekty a perspektívy vo sfére sociálnych služieb. Priblíženie života zdravotne postihnutých ľudí a seniorov normálnemu životu podporovaného sociálnymi službami.