Problems of Economic Recovery in Slovakia (Flow of Funds Analysis) - Kotlebová, Jana, 1969-
Metodika analýzy toku hotovosti. Finančné nerovnosti na úrovni individuálnych sektorov a celej ekonomiky. Kreditné a portfóliové zmeny vo finančných aktívach vybraných sektorov. Úrovne finančného sprostredkovania. Efekty bohatstva.tok