Modelovanie preferencií rozhodovateľa pri výbere zamestnanca - Sušienková, Katarína, 1967-
Autorka sa venuje jednej časti procesu výberu vhodných zamestnancov - rozhodovaniu o najlepšom z menšieho počtu vybraných uchádzačov o pracovné miesto. Aplikácia metód viackriteriálneho rozhodovania pri riešení tohto problému, aj keď sa tieto metódy prakticky používajú skôr v iných ekonomických oblastiach.