External Rebalancing in Euro Area - Nemec, Marián
Následky vonkajšej nerovnováhy eurozóny v období 1999-2013. Aktuálny vývoj platobnej bilancie v eurozóne a jeho perspektívy. Problémy spôsobené saldom platobnej bilancie.