The Impact of Financial Crisis on the Euro Adoption Perspectives in Central Europe - Stanová, Barbora, 1989-
Maastrichtské kritériá. Analýza ekonomickej a právnej konvergencie. Inflačné a fiškálne kritériá. Konvergencia dlhodobých úrokových mier a participácia v ERM II.