<The> Evaluation of corporate social responsibility as competitiveness - Navickas, Valentinas
Hodnotenie CSR z viacerých aspektov a strán. Faktory konkurencieschopnosti podniku. Metodologické problémy v definovaní konkurencieschopnosti a metodológii jej hodnotenia.