Socio-econimic aspects of promoting international tourism in Georgia - Piranashvili, Maka
Faktory vplyvu na rozvoj cestovného ruchu. Ukazovatele merajúce významnosť cestovného ruchu pre ekonomiku. Piliere udržateľnosti medzinárodného cestovného ruchu.